StartNuOp stelt voor: Angelique Steen

Angelique Steen

Soms is het als ondernemer lastig om de balans te vinden tussen zakelijk en privé, en dicht bij jezelf te blijven. Angelique Steen weet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken.


In de StartNuOp Academy vind je een divers aanbod van cursussen voor ondernemers, door ondernemers. In deze blogserie stellen we graag de docenten persoonlijk aan je voor, en vertellen we meer over wat jij van hen kunt leren. Vandaag is het de beurt aan Angelique Steen, personal coach.

Ondernemer, moeder, een nieuwsgierig persoon met ‘zorg’ in iedere vezel van haar lichaam - en een chocoholic. Dat is Angelique in een notendop. Nadat ze een lastige periode had meegemaakt, werd het tijd voor haar om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Ze volgde enkele opleidingen op het gebied van zorg en werkte korte tijd als verzorgende, en ontdekte gaandeweg wat ze echt graag wilde doen: de wereld een beetje mooier maken.

Dat doet ze inmiddels vanuit haar eigen bedrijf, Angelique Steen Coaching. Hierlangs helpt Angelique vrouwen - en met name ondernemers - om dichter bij zichzelf te komen, vanuit een insteek van zelfliefde en -acceptatie.

 

> Zelfliefde vergroten met Angelique Steen Coaching

De boodschap van Angelique is duidelijk: wees lief voor jezelf. Als personal coach op het gebied van mindset en zelfliefde helpt Angelique vrouwen op weg naar een gelukkiger leven. Dit doet ze onder andere door middel van persoonlijke sessies waarbij de nadruk ligt op helder krijgen wat je echt wilt, mentale blokkades doorbreken, en op een positieve manier in het leven staan. Hierbij maakt ze gebruik van positieve affirmaties en meditatie - dit vind je ook terug in haar cursus bij StartNuOp.

 

> Me, Myself & I: een boost voor jezelf én je bedrijf

Angelique weet als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf op de eerste plaats te zetten, en dat gunt zij ieder ander ook. In haar cursus Me, Myself & I leert ze jou om dichter bij jezelf te komen en jezelf liefdevol te benaderen, zodat je de balans in je leven terug pakt. Vanuit die positie kun je uiteindelijk ook meer energie in je onderneming steken zonder jezelf daarin te verliezen. 

 

Wil jij ook een betere balans tussen werk en privé krijgen?

Schrijf je dan hieronder in voor de gratis OpStarter Zelfzorg als basis voor je ondernemerschap met concrete tips, tricks en stappenplannen om beter voor jezelf te zorgen en daardoor ook meer energie te hebben om voor je bedrijf te gaan. 

_________________________________________________________________________________________

>>>> Wetenswaardigheden: dit of dat? <<<<

Wat heb je gekocht van je eerste inkomsten als ondernemer? 
Coaching :)

Koffie of thee? 
Thee. 

Ochtend of avond? 
Ochtend.

Fimpje of wandeling? 
Wandeling.

Backpacken of luxe resorts? 
Luxe resorts. 

Papier of laptop? 
Papier.

Cursus volgen of cursus geven? 
Cursus geven.

Fictie of non-fictie? 
Fictie.

_________________________________________________________________________________________