StartNuOp stelt voor: Maaike de Vogel

Opvallen in een overvolle markt? Maaike de Vogel kan je er alles over vertellen.


In de StartNuOp Academy vind je een divers aanbod van cursussen voor ondernemers, door ondernemers. In deze blogserie stellen we graag de docenten persoonlijk aan je voor, en vertellen we meer over wat jij van hen kunt leren. Vandaag is het de beurt aan Maaike de Vogel, brand & business-mentor.

 

Wil jij ook jouw personal brand opbouwen?

Schrijf je dan hieronder in voor de gratis OpStarter Vertel jouw verhaal in woord en beeld met concrete tips, tricks en stappenplannen om structureel meer klanten aan te trekken. Daarin leer je onder andere hoe jij door vanuit jouw 'waarom' te vertellen, een sterk persoonlijk merk neerzet.

 

> Dit is Maaike de Vogel:

Opgewekt, extravert en een rasechte levensgenieter: dat is Maaike de Vogel. Maaike staat voor humor, lachen en plezier hebben, en maakt graag verbinding met anderen. Ze volgde opleidingen op het gebied van sales en commerciële economie en werkte jaren als accountmanager, maar ze voelde dat er meer was in het leven, en het ondernemerschap begon te kriebelen.

De echte omslag kwam toen Maaike plots een dierbare verloor; vanaf dat moment wist ze zeker dat ze alles uit het leven wilde halen. Begin 2020 was ze eruit: ze wilde andere ondernemers helpen om hun unieke persoonlijke eigenschappen in te zetten in de branding van hun bedrijf. Lenora Solutions was geboren!

 

> Jouw ‘why’ vinden met Lenora Solutions

Vanuit haar onderneming Lenora Solutions helpt Maaike ondernemers om zichzelf op een onderscheidende manier in de markt te zetten. Hierbij ligt de focus niet op je onderneming, maar op jou als persoon. Maaike neemt je graag mee op weg naar het vinden van jouw ‘why’; de reden dat jij doet wat je doet, en staat waar je voor staat. Dit is een groot onderdeel van wie jij bent, en als je dat eenmaal weet, heb je al een grote stap gezet in het onderscheidend positioneren van jouw bedrijf, om de klanten aan te trekken die écht bij jou passen. Ook dit komt aan bod in de cursus van Maaike.

 

> Opvallen als een pro: zo trek jij de allerleukste klanten aan

Iedere ondernemer kent het waarschijnlijk wel: dat gevoel van op willen vallen, maar niet goed weten hoe. En het is waar - opvallen als een pro ‘dat doe je niet ff, dat doe je zo!’. Het kan best een uitdaging zijn om de kern te vinden van wie jij bent en waar jij voor staat. Maaike laat je zien hoe je jouw ‘why’ kunt vinden, en waarom dit zo belangrijk is.

En niet alleen jouw ‘why’, maar alle elementen voor een goede merkidentiteit komen voorbij en na de cursus weet je ook precies wat jij wilt weten van jouw doelgroep. Positioneren is niet voor niets een driehoek: het gaat naast over jou en jouw unieke kenmerken, vooral over wat jouw doelgroep nodig heeft. 

 

Wil jij jezelf onweerstaanbaar in de markt te zetten?

Schrijf je dan hieronder in voor de gratis OpStarter Vertel jouw verhaal in woord en beeld met concrete tips, tricks en stappenplannen om meer klanten aan te trekken met jouw verhaal. Daarin leer je onder andere hoe jij door vanuit jouw 'waarom' te vertellen, een sterk persoonlijk merk neerzet.

_________________________________________________________________________________________

>>>> Wetenswaardigheden: dit of dat? <<<<

Wat heb je gekocht van je eerste inkomsten als ondernemer? 
Een training om aan mijn eigen skills te werken.

Koffie of thee? 
Koffie.

Ochtend of avond? 
Ochtend.

Fimpje of wandeling? 
Wandeling.

Backpacken of luxe resorts? 
Luxe resorts.

Papier of laptop? 
Papier.

Cursus volgen of cursus geven? 
Cursus geven.

Fictie of non-fictie? 
Non-fictie.

_________________________________________________________________________________________