Je sensitieve self 2.0

 

Meer energie én rust in je hoofd als HSP

 

Schrijf je nu in voor 199,- 139,-!

Voelt het leven soms overweldigend als HSP?

Je weet dat je hoogsensitief bent en ervaart veel ‘last’ van alles wat bij hoogsensitiviteit komt kijken. Je bent snel overprikkeld, voelt je vaak vermoeid en gaat (onbewust) constant over je grenzen. Hierdoor zie je altijd heel erg op tegen sociale afspraken. Je maakt je van tevoren al helemaal druk, want hoe moet ik het doen met al die prikkels, mensen en lawaai? Je past je altijd aan, maar ondertussen loop jij jezelf voorbij. Waardoor je vervolgens compleet uitgeput bent en niet weet hoe je ervoor kunt zorgen dat je al die ‘signalen’ uitzet. Het lijkt wel of prikkels dubbel zo hard binnen komen...

 

En herken jij je ook in...

> Je vindt het moeilijk om grenzen te herkennen en te stellen.

> Je merkt dat je hoofd vaak veelste vol is en vindt het moeilijk om rust bij jezelf te vinden.

Je bent regelmatig overprikkeld en weet niet hoe je dit kunt voorkomen.

> Je voelt je vaak vermoeid en na sociale gebeurtenissen ben je al helemaal gesloopt.

> Je vindt het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven en loopt jezelf snel voorbij.

Jij wilt eigenlijk...

Rust in je hoofd en lijf ervaren.
Meer van binnen naar buiten leven, in plaats van altijd op de omgeving gericht te zijn.
Meer jezelf zijn en keuzes maken die bij jou passen.
Voelen en weten waar je een grens mag stellen.
Signalen oppikken voordat je overprikkeld raakt.
Meer energie overhouden, om optimaal te kunnen genieten van het leven.

Over de cursus ‘Je sensitieve self 2.0’

In deze cursus geef ik je alle tools om als hoogsensitief persoon meer in verbinding met jezelf te komen, zodat je meer rust in je hoofd én lijf krijgt, meer energie overhoudt en meer geniet van het leven! Verandering begint namelijk bij jezelf. Daarom zoomen we in deze cursus in op jezelf en keren we naar binnen. Zodat je weet waar jij behoefte aan hebt en jezelf op nummer 1 zet. 

Module 1
In deze module leer je overprikkeling voorkomen en hoe je (op jouw manier) kunt ontprikkelen, opladen en ontspannen, om zo meer te kunnen genieten van het leven.

Module 2
Je leert hoe je om kunt gaan met sociale situaties, maar ook hoe jij je eigen grenzen gaat herkennen én bewaken, zodat je aan het einde van de dag meer energie overhoudt.

Module 3
Omgaan met gevoelens en emoties van jezelf én van anderen staan in deze module centraal. Zodat je niet meer onbewust energieën van anderen overneemt en minder (emotionele) pieken en dalen ervaart.

Module 4
Je gaat aan de slag met het indelen van je tijd, zodat je meer tijd overhoudt voor jezelf en je goed in je energie blijft.

Module 5
In deze module gaan we dieper kijken naar jou als persoon. Je leert hoe je meer bij jezelf kunt blijven als HSP en meer rust in je hoofd en lijf creëert.

Je krijgt ook nog leuke bonussen:
✔ Wonen: hoe zorg je voor een fijne werkomgeving, zodat je een fijne plek hebt om weer op te laden. 
✔ Werken: een fijne werkomgeving is voor HSP heel erg belangrijk. We kijken wat ervoor nodig is, zodat jij met plezier én rust naar of aan het werk gaat.
✔ Creatieve opdracht: ik neem je mee in een creatieve opdracht, zodat je een momentje voor jezelf hebt en uit je hoofd komt.

Hoogsensitiviteit, Je sensitieve self
Ja! Ik doe mee!

Waarom ik weet dat ik je kan helpen?

Ik ben Leonie en ik help hsp om positief om te gaan met hun hoogsensitiviteit. In het verleden heb ik me vaak onbegrepen gevoeld. Ik vond het heel moeilijk om mezelf te zijn én mijn echte zelf te laten zien. Na de zoveelste mental breakdown was het voor mij klaar. Ik investeerde in cursussen, coaching trajecten en talloze boeken. Hierdoor ontdekte ik dat jezelf leren kennen, jezelf accepteren zoals je bent en naar jezelf leren luisteren essentiële voorwaarden zijn voor een fantastisch leven. Tegenwoordig help ik andere mensen om zichzelf te zijn en zichzelf te laten zien. Zodat je geniet van het leven, maar dan op jouw manier.

Volg me op Instagram via @lieflijkleven.

Leonie van der Kolk, docent hoogsensitiviteit
Leonie van der Kolk, docent hoogsensitiviteit

De voordelen in een notendop

Op eigen tempo

Onbeperkt toegang

Niet goed, geld terug

5 modules

Concrete opdrachten

Mogelijkheid om per mail of via Instagram vragen te stellen

>>>> Start nu met extra hoge korting! <<<<

 €199,- 139,-

Claim de korting!

F.A.Q.

Hoogsensitiviteit, Je sensitieve self
Ja! Ik doe mee!