Eerste Hulp Bij Schrijven

>>>Zo schrijf je een goedlopende, prettig leesbare tekst in 7 stappen <<<<

Docent: Marise Hurkmans

Op eigen tempo
>
Totale duur: 8 weken
> 8 modules

> Wekelijkse opdrachten

> 
Onbeperkt toegang
>
 Niet goed, geld terug


€ 139,-

excl. BTW 
DIRECT BEGINNEN
 

Je boodschap zo overbrengen dat jouw klanten precies begrijpen wat je bedoelt. Je klanten aanspreken met de teksten die je schrijft. Het schrijven van teksten niet als een groot obstakel zien. Klinkt simpel, maar is het dat ook?

> Teksten schrijven is een vak apart, en een tekst is meer dan een aantal woorden op papier.

> Alle teksten die je schrijft, zijn namelijk onderdeel van jouw verhaal.

> Of het nu gaat om een blog, een post op social media, een e-book of iets compleet anders: je wilt dat het goed overkomt, dat je teksten jouw onderneming goed vertegenwoordigen en dat ze je klanten aanzetten tot actie.

> Als ondernemer heb je veel verschillende petten op, en tekstschrijver is er daar één van. 

Maar wat nou als schrijven niet echt ‘jouw ding’ is, want: 

Je bent onzeker over je schrijfstijl.

> Je vindt het lastig om te bepalen hoe jij je verhaal vertelt.

> Je ziet er tegenop om zakelijke teksten en berichten te schrijven voor jouw onderneming.

> Je wilt graag online zichtbaar zijn met jouw socialmediaberichten en blogs, maar je weet niet goed hoe je dat moet doen.

Wat zou het fijn zijn om schrijven echt leuk te vinden en om meer zelfvertrouwen te hebben over wat je gaat vertellen, en hoe.

 

De oplossing: eerste hulp bij schrijven

Dan ben je bij mij aan het goede adres! In mijn cursus ‘eerste hulp bij schrijven’ leer ik je in zeven stappen hoe je jouw boodschap overbrengt aan je klanten. Schrijven is dan wel een vak, het is wél iets dat iedereen kan leren; jij dus ook! Door je eigen verhaal op jouw manier te delen, trek je gemakkelijker klanten aan die echt bij jou passen.

Aan het eind van deze schrijfcursus weet jij hoe je jouw verhaal op een heldere, gestructureerde manier kunt opschrijven om zo jouw ideale doelgroep te bereiken.

We beginnen met de basis: hoe ga jij je verhaal vertellen? Wat wil je bereiken met je teksten en wie wil je bereiken? Welke woorden gebruik je om jouw potentiële klanten te laten zien waarom ze juist bij jou moeten zijn?
De cursus bestaat uit 8 modules. Elke module bestaat uit een filmpje, en wil je het op je gemak even nalezen? Geen probleem: je krijgt er ook een uitgeschreven uitleg bij. 
Ook krijg je een handout van me, met daarop het stappenplan en een aantal handige tips voor het schrijven van teksten.
Ook krijg je in elke module een opdracht mee, die je kunt uitwerken op een handige checklist en waardoor je eindigt met een compleet uitgewerkte tekst.

Wat je hebt geleerd aan het einde van de cursus?

Dat teksten schrijven:

> met de juiste structuur een fluitje van een cent is;

> de brug kan slaan tussen jou en je ideale klanten;

> eigenlijk gewoon heel erg leuk is.

Ja! Ik doe mee!

> Als je één ding moet onthouden na het volgen van mijn cursus, is het dat een goede voorbereiding écht het halve werk is! Ik geef je in de cursus allerlei handvatten en tips die je kunt gebruiken voor, tijdens én na het schrijven van elke tekst.

> Je gaat naar huis met een praktisch stappenplan. En het mooie is dat dit stappenplan toepasbaar is op alle teksten die je gaat schrijven! Zo houd je meer tijd over om te doen waar jij blij van wordt.

Na het volgen van de cursus ‘eerste hulp bij schrijven’ weet jij:

Dat het schrijven van een goede tekst voor de helft bestaat uit goede voorbereiding.

 

Waar je aan moet denken bij het schrijven van een goede tekst.

 

Dat jouw eigen verhaal belangrijk is om je klanten aan te spreken.

 

Hoe je structuur kunt aanbrengen, zowel in je verhaal zelf als in het schrijven ervan.

Dat je meer vertrouwen mag hebben in jouw eigen kunnen op schrijfgebied.
Dat teksten schrijven leuk is!

Heb jij ook zo’n zin om aan de slag te gaan? Creëer jouw heldere verhaal en spreek jouw doelgroep direct aan.

>>>> De cursus is nu beschikbaar voor <<<<

 

€ 139,-  

excl. BTW 

Direct starten

Mijn cursus is echt iets voor jou als:

Je goed zichtbaar wilt zijn online met je blogs en social media berichten, maar je niet goed weet hoe je die moet schrijven.
Je er tegenop ziet om teksten te moeten produceren, naast alle andere ballen die je al in de lucht moet houden, zakelijk en privé. 
Ja! Ik doe mee!

Klinkt super! Waar kan ik me aanmelden?

Via de link kom je terecht in de online omgeving van de StartNuOp Academy, en krijg je direct toegang tot de cursus. In de academy vind je het eerste instructiefilmpje met begeleidende tekst, en het overzicht van de stappen en tips voor het schrijven van je teksten. Iedere week verschijnt er een nieuw filmpje met begeleidende tekst. Zodra de filmpjes online staan, kun jij er op elk gewenst moment bij; zo kun je de cursus op jouw eigen tempo volgen en modules herhalen als je daar behoefte aan hebt.

Wie ik ben?

Ik ben Marise: de tekstschrijver die jou helpt om jouw boodschap helder op papier te krijgen. Schrijven is echt wel mijn ding, en ik vind niets leuker dan goed leesbare teksten schrijven voor mijn klanten. Volg me op Instagram: @IntraTypical.