StartNuOp stelt voor: Sabine Oerlemans

Sabine Oerlemans

Wat staat er voor jou in de sterren geschreven, en hoe interpreteer je dat? Sabine Oerlemans maakt je graag wegwijs in de wereld van birth charts.


In de StartNuOp Academy vind je een divers aanbod van cursussen voor ondernemers, door ondernemers. In deze blogserie stellen we graag de docenten persoonlijk aan je voor, en vertellen we meer over wat jij van hen kunt leren. Vandaag delen we een kort profiel van Sabine Oerlemans, hypnotherapeut en coach.

Empathisch, hoogsensitief, en enorm gemotiveerd om anderen te helpen. Dit is Sabine: een jonge onderneemster die anderen graag wil inspireren om hun gevoel te laten spreken. Ze weet als geen ander hoe het is om ernaar te streven om in ‘het perfecte plaatje’ te passen, terwijl dat niet zaligmakend is. Sabine begon aan een studie die ze vanuit logica had gekozen, maar merkte dat ze daar niet op haar plek was. Dat leidde tot een burn-out, en vanaf dat moment heeft ze de knop omgezet om beter te luisteren naar haar gevoel. Sabine besloot zich een periode volledig op zichzelf te richten en op zoek te gaan naar wat ze écht wilde.

Zo kwam ze terecht bij een cursus over hypnose en hypnotherapie, en vanaf daar ging het balletje rollen. Ze volgde de ene na de andere cursus en training op dit gebied, en langzaam maar zeker ontstond het gevoel dat ze hier meer mee wilde doen; ze wilde anderen helpen. Begin 2020 was het moment daar: in januari schreef ze zich in bij de KvK als coach en hypnotherapeut. Toch miste er nog iets… Totdat ze in aanraking kwam met astrologie, en voelde dat alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Nu gebruikt Sabine een combinatie van astrologie en hypnose om vrouwen te helpen keuzes te maken die echt bij hen passen.

 

> Astrologie en hypnose - een magische combinatie

Bij astrologie denk je waarschijnlijk snel aan sterrenbeelden en horoscopen, maar er komt nog zoveel meer bij kijken. Sabine maakt gebruik van birth charts waarin voor iedereen persoonlijk naar voren komt wat er voor je in de sterren staat geschreven. Dit kan je helpen om jezelf beter te begrijpen. Voor Sabine is de combinatie met hypnose extra krachtig omdat je op die manier bij de kern van je leven komt: vanuit je onderbewustzijn.

 

> Eerste hulp bij astrologie: inzicht in jezelf

In haar cursus ‘Eerste hulp bij astrologie’ laat Sabine jou zien hoe je de diepe inzichten vanuit hypnose en astrologie op een hele praktische manier kunt toepassen in jouw leven. Ze laat zien hoe je jouw birth chart kunt berekenen en interpreteren. Hiermee krijg je inzicht in zowel je persoonlijkheid als je groeimogelijkheden en uitdagingen. Daarnaast krijg je van Sabine een speciale hypnose waarmee je een bepaalde uitdaging uit je birth chart kunt doorbreken, om nog meer in je kracht te gaan staan.

  

Wil jij meer leren over jouw birth chart?

Schrijf je dan hieronder in voor de gratis OpStarter Ontdek en ontplooi je persoonlijke kwaliteiten met concrete tips, tricks en stappenplannen om jezelf beter te leren kennen. Daarin zit Een cheat sheet en een video waarin je stap voor stap meer leert over jouw birth chart. 

_________________________________________________________________________________________

>>>> Wetenswaardigheden: dit of dat? <<<<

Wat heb je gekocht van je eerste inkomsten als ondernemer? 
Het eerste dat ik heb gekocht van mijn inkomsten als ondernemer was een nieuwe cursus! Ik vind het fantastisch om mezelf te blijven ontwikkelen, dus ik volg regelmatig cursussen en trainingen van andere ondernemers. Je bent namelijk nooit uitgeleerd!

Koffie of thee? 
Thee. 

Ochtend of avond? 
Ochtend. 

Fimpje of wandeling? 
Wandeling! 

Backpacken of luxe resorts? 
Backpacken

Papier of laptop? 
Laptop.

Cursus volgen of cursus geven? 
Beide. Maar liever cursus geven

Fictie of non-fictie? 
Non-fictie

_________________________________________________________________________________________